حکم نماز خواندن در صحن های مشاهد زیارتی که شبهه عدم رضایت مالکان آنان وجود دارد چیست؟
پرسش
می خواستم بدانم نماز خواندن در صحن های حرم مطهر امام رضا (ع) به جز صحن قدیمی چه حکمی دارد؟ این در حالیست که برای ساختن برخی صحن ها آستان قدس زمین ها مغازه ها و منازل اطراف حرم را خریداری کرده است. در حالی که برخی از مالکان راضی به فروش ملک خود نبوده اند اما مجبور شده اند.
پاسخ اجمالی

سؤال شما به دفاتر مراجع عظام تقلید ارسال و تا کنون پاسخ های زیر دریافت گردیده است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مدظله العالی):

بشک خود اعتنا نکند.

پاسخ دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مدظله العالی):

اشکالی ندارد.