آیا وجوهات شرعیه را می بایست به ولی فقیه تحویل داد یا به مرجع تقلید؟
پرسش
وجوهات شرعیه (خمس ـ زکات ـ رد مظالم و ...) بایستی به ولی فقیه داده شود یا به مرجع تقلید؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

وجوهات شرعیه به ولایت تعلق می گیرد و از این رو به فقیه جامع الشرائط داده می شود که دارای ولایت است. پس هر فقیه عادل دارای کفایت می تواند وجوهات را دریافت کند، هر چند در زمان تشکیل حکومت اسلامی احتیاط واجب آن است که وجوهات شرعیه به ولی فقیه یا وکیل او پرداخت شود و اگر پرداخت آن به سایر مراجع مورد قبول ولی فقیه باشد، این امر بلامانع است.