آیا زن می تواند بدون اجازه شوهر، در فضای مجازی اینترنت رابطه گسترده ای با دیگران داشته باشد؟
پرسش
می دانیم که زن برای خروج از خانه نیاز به اجازه شوهر دارد. حال آیا زن می تواند در فضای مجازی اینترنت رابطه گسترده ای با دیگران داشته باشد؟ آیا این امر نیاز به اجازه شوهر دارد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ مراجع تقلید در خصوص این پرسش چنین است:

1. خامنه ای:   اگر مستلزم تصرف در اموال شوهر نباشد، اجازه لازم نیست، ولى توجه داشته باشید ارتباط با نامحرم که غالباً مستلزم مفسده و یا خوف ارتکاب گناه در آن مى ‌باشد، جایز نیست.

2. سیستانی: هرگونه ارتباط با نامحرم جایز نیست.

3. صافی گلپایگانی: به طور کلی اینگونه روابط حتی اگر شوهر هم اجازه دهد جایز نمی باشد.

4. هادوی تهرانی: اگر روابط در فضای مجازی در حد مشروع باشد و مفسده ای در آن وجود نداشته باشد، جایز است و نیاز به اجازه شوهر ندارد.

لینک به سایت استفتائات

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.