چه وجه تشابهی بین کوئست و سایت شما وجود دارد؟
پرسش
این سایتتون چه ربطی به کوئست داره؟
پاسخ اجمالی

واژه یا کلمه انگلیسی Quest به معنای: جستجو، تلاش‌، جویش‌، طلب‌، بازجویی‌، تحقیق‌، جستجو کردن‌ می باشد. و استفاده این کلمه در عنوان سایت: Islam quest به معنای جستجوی سؤالات اسلامی است که این سایت در سراسر دنیا با آن مواجه بوده و یکی از مراجع پاسخگویی تخصصی از راه اینترنت می باشد.

این سایت سؤالات دینی مطرح شده از طرف کاربران در جای جای دنیا را به صورت کاملاً علمی و تخصصی بررسی و تحقیق نموده و پاسخ تهیه شده آن به زبانهای: فارسی، عربی، اردو، انگلیسی، فرانسوی، ترکی استانبولی، ترکی آذری (با رسم الخط کریل)، روسی، مالایو و اندونزیایی ترجمه و از طریق اینترنت به کاربران و نیز به سایت اسلام کوئست ارسال می گردد.

اما کوئست مورد نظر شما یکی از سیستم های تجاری است که بر اساس نتورک مارکتینگ و به صورت هرمی و باینری اقدام به فروش محصولات خود و جذب افراد می نماید که از نظر شرعی و قانونی فعالیت آن اشکال دارد و در ایران ممنوع است.

بنابر این سایت بزرگ پاسخگویی به سؤالات دینی هیچ وجه تشابهی جز در کلمه آن با سیستم مزبور ندارد.