جستن منی یعنی چه؟ چه جوری باید باشد؟ شهوت و اوج آن یعنی چه؟
پرسش
جستن منی یعنی چه؟ چه جوری باید باشد؟ شهوت و اوج آن یعنی چه؟
پاسخ اجمالی

در مورد بانوان برخی از مراجع محترم تقلید جستن منی را شرط ندانسته اند، و در هر صورت جستن به این معنا است که منی از جای خود جدا شده و به یک بار و با جهش (و نه بتدریج) از انسان خارج شود. اوج جنسی برای آقایان زمانی است که انزال روی می دهد و درباره بانوان اوج جنسی را رسیدن به مرحله ارگاسم (یااوج لذت جنسی) می دانند که احیاناً بدن بعد از آن سست می شود و شخص به نهایت لذت جنسی رسیده است.

برای آگاهی از دیگر مسائل مربوط می توانید به سؤالاتی که در همین سایت پاسخ داده شده است رجوع کنید.

سؤال 676 (سایت: 723) (جنابت زنان).

سؤال 1043 (سایت: 1109) (خروج تدریجی منی).