کد سایت fa8674 کد بایگانی 8675 نمایه حاشیه حضرت امام خمینی بر اسفار ملاصدرا
طبقه بندی موضوعی منبع شناسی|کلیات
گروه بندی اصطلاحات شخصیت‌ها
خلاصه پرسش
حضرت امام خمینی کتاب حاشیه بر اسفار را بر مبنای کدام کتاب از کدام فیلسوف بزرگ اسلامی نوشته است؟
پرسش
حضرت امام خمینی کتاب حاشیه بر اسفار را بر مبنای کدام کتاب از کدام فیلسوف بزرگ اسلامی نوشته است؟
پاسخ اجمالی

اسفار اربعه اثر فیلسوف بزرگ مسلمان ملاصدرای شیرازی بنیان گذار حکمت متعالیه است. امام خمینی (ره) حدود دو دهه به تدریس حکمت متعالیه اشتغال داشتند. گفته شده است که ایشان حاشیه ای بر اسفار نیز داشته که مفقود گردیده است و تنها از دوران تدریس ایشان تقریرات درس ایشان توسط آیت الله عبدالغنی موسوی اردبیلی به رشته تحریر در آمده است. این تقریرات شامل آخرین دوره شرح منظومه و مباحث نفس اسفار می باشد که در سه جلد و در سال 1381 هجری شمسی از سوی موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) به چاپ رسیده که جلد سوم آن به مباحث اسفار اختصاص دارد.