کد سایت fa6085 کد بایگانی 5861 نمایه عدم مانعیت تافت و مواد نگه دارنده مو در وضو
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|موانع رسیدن آب
خلاصه پرسش
آیا استفاده از تافت و مواد نگه دارنده مو برای وضو اشکال دارد؟
پرسش
آیا می توان با مویی که از تافت و مواد نگه دارنده استفاده شده وضو گرفت؟
پاسخ اجمالی

در وضو باید صورت و دست ها شسته و قسمتی ازجلوی سر و روی پاها مسح شود. [1] بنابراین، اگر انسان در موقع وضو موها را کنار زده و بر پوست سر مسح بکشد وضویش صحیح است و استفاده از تافت و مواد نگه دارنده برای وضو ضرری ندارد.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

اگر تافت یا مواد نگه دارنده، مانع رسیدن رطوبت به پوست سر یا موی جلوی سر نباشد، وضوء با آن اشکالی ندارد. برای آگاهی بیشتر به نمایه: مسح بر موی سر ژل دار، سؤال 3274 (سایت: 3549) مراجعه کنید.

  [1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص   152، م 236.