آیا پوشیدن لباس سیاه در غیر نماز جایز است؟
پرسش
با عرض سلام و تحیت خدمت شما
1. آیا پوشیدن لباس سیاه در نماز مکروه است ؟
2. آیا پوشیدن لباس سیاه در غیر نماز و رفت و آمدهای روزانه در اجتماع مکروه است ؟
3. آیا پا برهنه شدن در روز عاشورا اشکال دارد ؟
4. آیا در هنگام خواندن زیارت عاشورا، حتما باید سجده آن رو به قبله باشد به هر طرف می‌توان آن‌را بجا آورد؟
پاسخ اجمالی

1 و 2. جهت دریافت پاسخ سؤال‌های اول و دوم می‌توانید به نمایه‌های زیر در همین سایت مراجعه نمایید:

 2018 (سایت: 2060) (لباس مشکی و حکم آن)

 سؤال 2304 (سایت: 2415) (رنگ لباس و حکم آن)

 سؤال 8629 (سایت: 8745) (حکم پوشیدن لباس سیاه در نماز)

  1. جهت دریافت پاسخ سؤال ‌سوم ر. ک: نمایه 10990‌(برهنه شدن و سینه زدن در عزای امام حسین).
  2. جهت دریافت پاسخ سؤال چهارم ر. ک: نمایه 43926 (شرایط صحت سجده‌ی مستحبی).