آیا سودی که از مهریه زن به دست می آید خمس دارد؟
پرسش
از زمینی که مهریه زن بوده است، مثلا امسال بعد از برداشت محصول، یک میلیون تومان از درآمد را شوهر، به زن بدهد، آیا این مبلغ که یک سال از آن گذشته است خمس دارد؟
پاسخ اجمالی

زمینی که مهریه زن است جزو اموال زن حساب شده و در آمد آن نیز جزو در آمد زن محاسبه می شود. بنابراین اگر چه اصل مهریه، بنابر فتوای مراجع معظم تقلید، خمس ندارد، ولی اگر مهریه مانند زمینی باشد که درآمدزا است، اگر درآمدش بیش از یک سال خمسی باقی بماند، به آن خمس تعلق می گیرد.

نمایه مربوط:

سؤال 6436 (سایت: 6649)، (خمس اموال زنان شاغل) .

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.