آیا نگهداری آلات قمار اشکال دارد؟
پرسش
آیا داشتن پاسور (ورق) فقط برای انجام تردستی و نه بازی کردن چه با شرط بندی چه بی‌شرط بندی، حرام است؟
پاسخ اجمالی
نگهداری و خرید و فروش آلات قمار [از جمله پاسور] و آنچه استفاده بیشتر آن در امور حرام است، جایز نیست.[1]

[1]. ر.ک: گلپایگانى، سید محمد رضا، مجمع المسائل، ج‌1، ص 569، س 114، دار القرآن الکریم، قم، دوم، 1409 ه‍ ق؛ مکارم شیرازى، ناصر، استفتائات جدید، ج‌2، ص 238، س 733، انتشارات مدرسه امام على بن ابى طالب(ع)، قم، دوم، 1427 ه‍ ق؛ بهجت، محمد تقى، استفتائات، ج‌4، ص 555، س 6447، دفتر حضرت آیة الله بهجت، قم - ایران، اول، 1428 ق؛ تبریزى، جواد بن على، استفتاءات جدید، ج‌2، ص 481، س1960، قم، اول، بی‌تا.