نماز حضرت ابوالفضل(ع) چگونه خوانده می‌شود؟
پرسش
کیفیت نماز حضرت ابوالفضل(ع) چگونه است؟
پاسخ اجمالی
آنچه در منابع حدیثی آمده، تنها این است که بعد از زیارت حضرت عباس بن علی(ع)، مستحب است دو رکعت نماز زیارت خوانده شود[1] و کیفیتی برای آن ذکر نشده است؛ یعنی این نماز هم مانند دیگر نمازهای مستحبی است و آنچه در فضای وب به عنوان «نماز حضرت ابو الفضل» و یا «نماز کن فیکون» منتشر شده، منبعی برای آن نیافتیم.

[1]. مفید، محمد بن محمد، کتاب المزار(مناسک المزار)، ص 123، قم، کنگره جهانى هزاره شیخ مفید، چاپ اول، 1413ق.