نظر حضرت عالی در مورد احادیث تحریف قرآن چیست؟
پرسش
سلام علیکم
س 1: نظر حضرت عالی در مورد احادیث تحریف قرآن چیست؟
س 2: حکم کسی که قائل به تحریف قرآن است، چیست؟ آیا چنین شخصی کافر محسوب می شود؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

1. احادیث تحریف قرآن یا سنداً ضعیف هستند یا از جهت صدور حجت نمی باشند و یا دلالت آنها مقبول نیست و قرآن کریم به هیچ وجه تحریف نشده و نخواهد شد.

2. اگر کسی اعتقاد به تحریف قرآن داشته باشد، اعتقادش باطل است و اگر مستند به اجتهاد یا تقلید معتبری نباشد، معذور نیست. ولی در هر حال، صرف این اعتقاد باعث کفر نمی شود.

نمایه مربوط:

سؤال 453 (سایت: 486) (تحریف ناپذیری قرآن) .