لباس کار شخصی را پوشیدم، که مبلغی پول در جیب آن وجود دارد، آن را برداشتم و خرج کردم. پیدا کردن آن فرد برایم مشکل است. حال که چه کنم؟
پرسش
با سلام و آرزوی توفیق برای شما عزیزان؛ من حدود 25 سال پیش تابستان ها به کارگری می رفتم، روزی لباس کاری را در ساختمان پوشیدم برای کار (به احتمال زیاد متعلق به یکی ار صاحب کارها بود ) در حین کار دیدم مبلغی پول در جیب آن وجود دارد (حدود 65 تومان) آن را برداشتم و خرج کردم .الان نمی دانم چه کنم و پیدا کردن آن فرد برایم بسیار مشکل است. لطفاً مرا راهنمایی فرمایید که چکار کنم؟ با تشکر.
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

در فرض سؤال باید از طرف صاحبش به فقیر صدقه دهید و بنابر احتیاط واجب باید با اجازه حاکم شرع باشد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

به فقیر متدین صدقه بدهید.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

در صورت امکان معادل حقّ او را به دستش برسانید، یا به شکلى با هم مصالحه کنید، و اگر این کار ممکن نیست توسّط شخص ثالث، یا به وسیله حواله بانکى، یا توسّط پست برایش ارسال نمایید. و چنان چه به او دسترسى ندارد به نیّتش به فقرا صدقه دهید.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

معادل ارزش آن پول را به قیمت امروز از طرف آن شخص به عنوان ردّ مظالم بپردازید.

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.