کد سایت fa16584 کد بایگانی 16903 نمایه حکم آبی که مقداری از آن یخ زده، در برخورد با نجاست
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|انواع آبها
خلاصه پرسش
اگر قسمتی از آب کر یخ بزند و مانده آن به اندازه کر نباشد، این آب در برخورد با نجاست چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر قسمتی از آب کرّ یخ بزند و مانده آن به اندازه کر نباشد، این آب در برخورد با نجاست چه حکمی دارد؟
پاسخ اجمالی

مراجع عظام تقلید دراین باره فرموده اند:

"اگر مقدارى از آب کُر یخ ببندد و باقى آن به قدر کُر نباشد چنانچه نجاست به آن برسد نجس مى‌شود، و هر قدر از یخ هم آب شود نجس است".[1]

این سؤال، پاسخ تفصیلی ندارد.

[1] توضیح المسائل (محشى - امام خمینى)؛ ج‌1، ص41، م22.