نظر اسلام درباره‌ی متافیزیک چیست؟ و آیا اشکال ندارد که یک فرد مسلمان نوجوان به انرژی‌های درونی خود دست پیدا کند؟
پرسش
نظر اسلام درباره‌ی متافیزیک چیست؟ و آیا اشکال ندارد که یک فرد مسلمان نوجوان به انرژی‌های درونی خود دست پیدا کند؟
پاسخ اجمالی

در مورد متافیزیک رجوع شود به پاسخ 4773 نمایه ( فیزیک و متافیزیک و رابطه میان آنها ). در مورد قسمت دوم پرسش در سؤال مقداری ابهام وجود دارد؛ زیرا مقصود از انرژی درونی اگر نیروهایی مانند نیروی ایمان باشد، در این صورت دست‌یابی به آن نه تنها اشکال ندارد، بلکه ضرورت دارد. اگر مقصود از آن نیروهایی مانند قدرت سحر و جادوگری باشد، فراگیری آن جایز نیست. چنان‌که اگر مقصود از انرژی درونی نیروهایی مانند قدرت اراده و تمرکز حواس باشد، در این صورت اگر برای اهداف درست باشد، دست‌یابی و بکارگیری آن اشکال ندارد، بلکه گاهی ضرورت دارد. و اگر برای رسیدن به اغراض نادرست باشد دست‌یابی و بکارگیری آن اشکال دارد. رجوع به پاسخ 293نمایه (ارتباط با موجودات دیگر) در این زمینه تا حدودی می‌تواند مفید باشد.