تنها کسی که توسط حضرت محمد(ص) غسل میت داده شد چه کسی بود؟
پرسش
تنها کسی که توسط حضرت محمد(ص) غسل میت داده شد؟
پاسخ اجمالی
در کتاب‌های تاریخی مواردی ذکر شده است که پیامبر اسلام(ص)، برخی افراد را غسل داده‌اند، ولی در هیچ‌کدام از این منابع نام این افراد نیامده است. در یک مورد به عنوان فردی یهودی که همسایه پیامبر(ص) بود و مسلمان شد،[1] و در مورد دیگر به عنوان یک شخص زمین‌گیر اشاره شده است.[2]

[1] ر. ک: کتانى‏، عبد الحى، نظام الحکومة النبویة، ج1، ص308، دار الأرقم بن أبی الأرقم‏، بیروت‏، چاپ دوم‏، بی‌تا.
[2] ر. ک: صالحى شامى‏، محمد بن یوسف، سبل الهدى و الرشاد فى سیرة خیر العباد، تحقیق، عادل احمد، عبد الموجود، معوض، على محمد، ج 8، ص 359؛ دار الکتب العلمیة، بیروت، چاپ اول، 1414ق، 1993م.