این جانب دختر نابالغ خود را به عقد موقت یکی از دوستانم در آورده‌ام. آیا همسر اینجانب به این فرد محرم می شود؟ بعد از انقضاء مدت عقد چطور؟
پرسش
با سلام، این جانب دختر نابالغ خود را به عقد موقت یکی از دوستانم در آورده ام. آیا همسر اینجانب به این فرد محرم می شود؟ بعد از انقضاء مدت عقد چطور؟
پاسخ اجمالی
در فرض سوال، فرد مذکور به همسرتان محرمیت دائم پیدا می‌کند. البته برخی[1] از مراجع در این‌ باره می‌گویند: دختری را که به ازدواج موقت در می‌آورند باید در حدی باشد که قابل لذت جنسی باشد و اگر کوچک است باید وقت را به اندازه‌ای زیاد کنند که دوران آمادگی دختر را شامل شود، هر چند بعد از عقد مدت را ببخشند.
جهت آگاهی بیشتر در این زمینه می‌توانید به نمایه  7554 (ازدواج با دختر شیر خوار) در همین سایت مراجعه نمایید.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
اگر با رعایت مصلحت دختر، عقد جارى شده باشد، مادر دختر با زوج محرم شده است و بعد از اتمام مدت عقد نیز محرمیت مادر دختر باقى خواهد بود.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
ازدواج موقت هر چند برای لذت بردن هم نباشد بلکه به قصد محرم شدن نزدیکان آن دختر باشد جائز است، مشروط بر این که دختری را که به ازدواج موقت در می‌آورند در حدی باشد که قابل لذت جنسی باشد، مثلاً اگر کوچک است باید وقت را به اندازه‌ای زیاد کنند که دوران آمادگی دختر را شامل شود، هر چند بعد از عقد مدت را ببخشند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی(مد ظله العالی):
در فرض سوال، فرد مذکور به همسرتان محرمیت دائم پیدا می کند.
حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):
بله مادر زن محرم ابدی است و بعد از انقضای عقد محرمیت باقی می ماند. لینک به سایت استفتائات

[1]. آیت‌ الله مکارم شیرازی.
[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، مکارم شیرازی، نوری همدانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.