رسیدن به اوج لذت جنسی چگونه معلوم می‌شود؟
پرسش
رسیدن به اوج لذت جنسی و بدون آمدن منی برای دختری که ازدواج نکرده چه طور معلوم می شود؟
پاسخ اجمالی
اوج لذت جنسی یا اُرگاسم، حالت فرح‌بخش روانی و جسمانی است که در اثر تحریک جنسی به دست می‌آید. پزشکان پیدایش این حالت رادر زنان همراه با بالا رفتن تعداد نبض و تپش قلب و میزان فشار خون می دانند.  علاوه این که به هنگام ارگاسم ماهیچه‌های لگنی منقبض شده و رعشه‌های خفیفی در بدن زن و مرد روی می‌دهد و پس از آن مرحله آرامش آغاز می‌شود که طی آن بدن سست شده و به حالت عادی بازمی‌گردد.[1]
مراجع عظام تقلید خروج ترشحات زن، در این حالت را که معمولا همراه با ضعف و سستی بدن است، محکوم به منی دانسته و آن را موجب جنابت زن می شمرند. و لازم نیست با جستن بیرون آید و اگر بدون شهوت باشد، حکم به منی نمی شود.[2] ضمن اینکه فرقی نمی کند، این حالت و نشانه ها در بیداری باشد یا در خواب رخ دهد.

[1]. مستر و جانسون، احساسات و پاسخ‌های جنسی انسان، اوحدی، دکتر بهنام، انتشارات صادق هدایت، اسپهان، 1383ش، با استفاده از دانشنامه ویکی پدیا.
[2]. توضیح المسائل مراجع، م 346؛ وحید، توضیح المسائل، م 352، سیستانی، تعلیقات علی العروة، ج 1، غسل الجنابة، الاول، خامنه ای، اجوبة الاستفتاءات، س 171. صافی، هدایة العباد، ج 1، م 175.