کد سایت fa30652 کد بایگانی 37181 نمایه استخاره توسط سایت اینترنتی
طبقه بندی موضوعی دیگر موارد
اصطلاحات استخاره
گروه بندی اصطلاحات روایات و ادعیه
خلاصه پرسش
می‌خواستم بدانم استخاره گرفتن با سایت، درست است؟
پرسش
می‌خواستم بدانم استخاره گرفتن با سایت، درست است؟
پاسخ اجمالی
چنانچه شرایط آن رعایت شود[1] و طوری تنظیم شده است که یکی از آیات قرآن را بدون اطلاع قبلی منعکس کند مانعی ندارد و صحیح است.
ضمائم:
پاسخ مراجع عظام تقلید نسبت به این سؤال، چنین است:[2]
حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی):
اگر طبق روش‌های معمول استخاره مى‌گیرند، اشکال ندارد و الا صورت شرعى ندارد.
حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
هرگاه طوری تنظیم شده باشد که آیات آغاز یکی از صفحات قرآن را بدون اطلاع قبلی منعکس کند مانعی ندارد.
حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
اگر شرایط آن رعایت شود مانعی ندارد.

[1]. جهت آگاهی از بیشتر در این زمینه می‌توانید به نمایه 4654 (استخاره و شرایط فهم آیات)، مراجعه نمایید.
[2]. استفتا از دفاتر آیات عظام: خامنه‌ای، مکارم شیرازی، صافی گلپایگانی (مد ظلهم العالی) توسط سایت اسلام کوئست.