بهترین مردم در همه دوران‌ها از دیدگاه امام سجاد(ع) چه کسانی هستند؟
پرسش
بهترین مردم در همه دوران‌ها از دیدگاه امام سجاد(ع) چه کسانی هستند؟
پاسخ اجمالی
روایتی از امام سجاد(ع) بهترین مردم را بدون مقید کردن به دورانی خاص، این‌گونه معرفی می‌کند:
«عَنْ أَبِی حَمْزَةَ الثُّمَالِیِّ قَالَ، قَالَ عَلِیُ‏ بْنُ‏ الْحُسَیْنِ‏ (ص):‏ مَنْ عَمِلَ بِمَا افْتَرَضَ اللَّهُ عَلَیْهِ فَهُوَ مِنْ خَیْرِ النَّاسِ»؛[1] ابو حمزه ثمالی از امام سجاد(ع) نقل می‌کند: بهترین مردم کسی است که به واجبات الهی عمل کند.

[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج ‏2، ص 81، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ چهارم، 1407ق.