آیا در منابع دینی مطلبی درباره ویژگی‌های سنگ لاجورد وجود دارد؟
پرسش
خواص و ثواب سنگ لاجورد چیست؟ انگشترش بهتر است یا گردنبندش؟
پاسخ اجمالی
درباره سنگ لاجورد که معرّب آن «لازورد» است و در عربی به آن «عَوهَق» نیز گفته می‌شود،[1] در منابع دینی، مطلبی یافت نشد. بنابر این، در این زمینه ما نمی‌توانیم پاسخی داشته باشیم.
البته برای این سنگ، منافعی طبی در کتب مربوطه ذکر شده است که برای اطلاع از آنها، می‌توانید به این کتاب‌ها مراجعه کنید.[2]

[1]. مدنی شیرازی، علی خان بن أحمد، الطراز الاول و الکناز لما علیه من لغة العرب المعول‏، ج 6، ص 242، مشهد، مؤسسة آل البیت( ع) لإحیاء التراث‏، چاپ اول، 1384ش.
[2]. زکریای رازی، ابوبکر محمد، الحاوی فی الطب، ج 1، ص 341، بیروت، دار احیاء التراث العربی، چاپ اول، 1422ق.