آیا ماساژ پروستات شوهر از راه مقعد جایز است؟
پرسش
از نظر شرعی آیا زمانی که زنی انگشت خود را داخل مقعد شوهر کرده و پروستات او را مالش می دهد گناه میکند؟
پاسخ اجمالی

در روابط زناشویی میان زن و مرد، چنین مواردی اگر همراه با آسیب جسمی نبوده و مخالف با کرامت انسانی نیز نباشد، به خودی خود ایرادی ندارد. در ذیل، پاسخ چند تن از مراجع در این زمینه را ملاحظه می فرمایید:
دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای  (مد ظله العالی):

اشکال ندارد.

دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):

در صورتی که به وسیله زوجه باشد حرام نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

زن و شوهر به هر شکلى که مایل باشند مى توانند از یکدیگر لذّت ببرند، ولى شایسته است از کارهایى که با کرامت انسانى سازگار نیست پرهیز کنند.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

داخل کردن انگشت در مقعد مرد توسط همسر برای ماساژ پرستات بلامانع است.

برای آگاهی بیشتر مراجعه شود به:

1. نمایه: داخل کردن جسم   خارجی در مقعد خود، سؤال شماره 4139  (سایت: ) .

2. نمایه:  حدود لذت های جنسی زن و شوهر از یکدیگر، سؤال شماره 2105 (سایت: 2177) .