یزید پسر ابو سفیان چه کسی بود؟ آیا شخصی به نام یزید بوده است که برادر معاویه باشد؟
پرسش
یزید پسر ابو سفیان چه کسی بود؟ آیا شخصی به نام یزید بوده است که برادر معاویه باشد؟
پاسخ اجمالی

درتاریخ بنی امیه صدر اسلام، از دو یزید نام برده شده است. اول؛یزید بن ابی سفیان و دوم؛ یزید بن معاویه. همان طور که مشخص است، اسم پسر ابوسفیان که برادر معاویه  هم است، یزید می باشد. معاویه نیز اسم فرزند خودش را به نام برادرش، "یزید" گذاشت. یزید پسر معاویه بود که به فرمان او امام حسین (ع) در حادثه کربلا به شهادت رسید. ابن عبدالبر در کتاب "استیعاب" خود که در قرن پنجم نوشته است، از یزید بن ابی سفیان نام می برد.[1]

[1] ابن عبدالبر، الاستیعاب، ج4، ص1575،بیروت، 1412.