کد سایت fa6939 کد بایگانی 6853 نمایه نام علی (ع) در خطبۀ غدیر
طبقه بندی موضوعی غدیر خم
گروه بندی اصطلاحات مکان‌ها و مناطق
خلاصه پرسش
پیامبر (ص) در خطبه غدیر چند مرتبه کلمه علی را ذکر فرمودند؟
پرسش
پیامبر (ص) در خطبه غدیر چند مرتبه کلمه علی را ذکر فرمودند؟
پاسخ اجمالی

کتاب العدد القویه، اثر علی بن یوسف حلی، یک از منابع شیعی است که خطبه غدیر را به صورت مشروح بیان کرده است. طبق آنچه در این کتاب موجود است، پیامبر اسلام (ص) در این خطبه، واژه های مختلفی را به کار برده که به امامت و جانشینی حضرت علی (ع) پس از پیامبر تصریح دارد، از جمله: نام مبارک علی (ع) است که 34 مرتبه در این خطبه ذکر شده است.[1]

[1] حلی، علی بن یوسف، العدد القویة، ص 170- 183،کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، قم، 1408.