چگونه می توانم کتاب ترجمه طبقات ابن سعد را تهیه کنم؟
پرسش
من به دنبال سری کتاب های طبقات می گردم. چگونه می توانم آنها را تهیه کنم؟ چند جلد از این کتاب به چاپ رسیده است؟ پدیدآورنده: محمدبن سعد و به ترجمه دامغانی می باشد.
پاسخ اجمالی

کتاب طبقات ابن سعد (الطبقات الکبرى) در موضوع سیره نبوی، تألیف محمد بن سعد کاتب واقدى (م 230) است که آقای محمود مهدوى دامغانى آن را ترجمه‏ کرده و در 9 مجلد توسط انتشارات فرهنگ و اندیشه، 1374ش، تهران، چاپ و منتشر شده است. شما می توانید با تماس با این انتشارات کتاب مزبور را تهیه کنید .

لازم به تذکر است که کتاب مورد نظر شما به همراه مجموعه بسیار خوبی از کتب ارزشمند سیره در نرم افزار" نور السیره" تهیه شده توسط مرکز کامپیوتری علوم اسلامی (نور) موجود است که شما می توانید با تهیه این نرم افزار به این مجموعه دست رسی پیدا کنید. برای تهیه این نرم افزار به آدرس www.noorsoft.org مراجعه فرمایید.