کد سایت fa7719 کد بایگانی 7645 نمایه حکم نماز مسافری که بعد از دخول وقت نماز وارد شهر خود می شود
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|وطن
خلاصه پرسش
اگر بعد از مسافرت، وقت اذان مغرب به شهرستان محل اقامتم برسم. آیا نماز مغرب و عشایم را باید شکسته بخوانم؟
پرسش
چهار روز به مقصد تهران مسافرت نمودم. بعد از اذان مغرب به اردبیل (شهرستان محل اقامتم) رسیدم. آیا نماز مغرب و عشای این جانب کامل خواهد بود؟ یا این که شکسته بخوانم؟
پاسخ اجمالی

مسافرى که نماز نخوانده، اگر پیش از تمام شدن وقت به وطنش برسد، یا به جایى برسد که مى‏خواهد ده روز در آن جا بماند، باید نماز را تمام بخواند و کسى که مسافر نیست، اگر در اول وقت نماز نخواند و مسافرت کند، در سفر باید نماز را شکسته بخواند.[1]

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏1، ص 734، م 1367.