با سلام می خواستم بدانم خرید و فروش فیلم های زبان اصلی چه حکمی دارد؟
پرسش
با سلام می خواستم بدانم خرید و فروش فیلم های زبان اصلی چه حکمی دارد؟ آیا می توان چنین شغلی را انتخاب کرد که در آن فیلم های زبان اصلی فروخته شود؟ (با توجه به اینکه فیلم های زبان اصلی احیاناً دارای صحنه های مبتذل نیز می باشند)
پاسخ اجمالی

دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):

چناچه موجب فساد و انحراف شود و عکس ها و تصاویر برهنه و نیمه عریان باشد جایز نیست.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

دیدن فیلم هایی که مشتمل بر خلاف شرع است (مانند امور مذکور در سؤال) جایز نیست و حرام است و خرید و فروش آنها نیز باطل است.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

1. خرید و فروش چیزی که دارای منفعت عقلایی حلال باشد، بدون اشکال است. اگر فیلم های مزبور غیر از صحنه های مبتذل فایده ی دیگری نداشته باشد، خرید و فروش آن حرام است. ولی اگر این فیلم ها دارای منافع حلال عقلایی باشد و برای آن فروخته شود، فروش بلا اشکال است.

2. اگر فروش این فیلم ها باعث اشاعه فحشا شود. جایز نیست.