کد سایت fa9354 کد بایگانی 9400 نمایه غذا خوردن قبل از غسل جنابت و راه ترک خودارضایی
طبقه بندی موضوعی Laws and Jurisprudence|احکام جنب
خلاصه پرسش
غذاخوردن قبل از غسل جنابت چه حکمی داشته و راه های ترک خودارضایی چیست؟
پرسش
من پسری هستم که عاشق دختری شدم و قصد ازدواج دارم، ولی در فکر آن دختر هستم و شهوتم تحریک می شود و خودارضایی دارم و قبل از غسل غذا می خورم. آیا غذا خوردن از نظر احکام مشکل دارد؟ راه حل مشکل خودارضایی من تا قبل از ازدواج چیست؟
پاسخ اجمالی

1. یکی از چیزهایی که بر جنب مکروه است، خوردن و آشامیدن است، ولی اگر جنب وضو بگیرد یا صورت و دست ها را بشوید و مضمضه کند، حکم کراهت برداشته می شود. [1]

بنابراین، خوردن غذا در حال جنابت حرام نیست، بلکه مکروه است؛ یعنی اگر قبل از خوردن غذا غسل انجام دهید بهتر است.

2. برای آگاهی از راه های پیشگیری و نجات از خود ارضایی پاسخ های زیر را مطالعه کنید:

2168 (سایت: 2294) و 9255 (سایت: 9239) .

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏1، ص 214. فتوای برخی از فقهای عظام تقلید به شرح زیر است:

امام خمینی: "...، ولى اگر وضو بگیرد مکروه نیست. گلپایگانى، اراکى، خوئى، زنجانى، تبریزى، صافى: "...، ولى اگر وضو بگیرد یا دست ها را بشوید، مکروه نیست.

بهجت: "...، و اگر دست و صورت را بشوید و مضمضه و استنشاق کند، کراهت کمتر مى‏شود.