ثواب نماز و زیارت امام حسین(ع) در شب نیمه ماه رمضان چیست؟
پرسش
امام صادق(ع) زیارت و نماز گزاردن نزد قبر کدام امام معصوم(ع) را در شب پانزدهم ماه رمضان مستوجب آزادی از آتش جهنم ذکر فرموده‌اند؟
پاسخ اجمالی
یکی از اعمالی که در شب پانزدهم ماه رمضان بدان سفارش شده، زیارت قبر امام حسین(ع) و نماز نزد ایشان است:
به امام صادق(ع) گفتند: درباره آن‌کس که شب نیمه ماه رمضان به زیارت قبر حسین(ع) می‌رود، چه می‌فرمایید؟
ایشان فرمود:
«بَه بَه! هر کس شب نیمه ماه رمضان، در کنار قبر آن امام، پس از عشا، ده رکعت غیر از نماز شب بخواند، بدین صورت که در هر رکعت، سوره حمد و ده بار سوره "قل هو اللّه" را بخواند و به خداوند از آتش پناه ببرد، خداوند او را آزاد شده از دوزخ قرار می‌دهد و او نمی‌میرد، تا آن‌که در خواب می‌بیند که فرشتگانى او را به بهشت مژده می‌دهند و نیز فرشتگانى او را از آتش، بیمه می‌کنند».[1]

[1]. ابن طاووس، علی بن موسی، إقبال الأعمال، ج ‏1، ص 151، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ دوم، 1367ش.