آیا صهیونیست‌ها و داعش، اجراکننده فرمان الهی و زمینه‌ساز ظهور هستند؟!
پرسش
سلام؛ چرا صهیونیست‌ها مقدمات ظهور امام زمان را مهیا می‌کنند؟ از جمله فتنه سوریه و ظهور داعش در عراق و اوضاع شمال آفریقا، مقدمات ظهور را مو به مو اجرا می‌کنند. آیا صهیونیست‌ها اجرا کننده فرامین الهی در زمین هستند؟!
پاسخ اجمالی
نمی‌توان به صورت قطعی این گروه‌ها را از زمینه‌سازان ظهور قلمداد کرده و آنچه اکنون در برخی مناطق و کشورها اتفاق می‌افتد را از حوادث متصل به ظهور دانست، اما همواره این امکان وجود دارد که گناهان برخی افراد و گروه‌ها، مقدمه‌ای برای برخی گشایش‌ها برای دیگر افراد باشد و آن افراد گناه‌کار را نمی‌توان اجرا کننده فرامین الهی دانست، چنان‌که قرآن کریم در مورد قوم نوح(ع) می‌فرماید:
«وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا نُوحاً إِلى‏ قَوْمِهِ فَلَبِثَ فیهِمْ أَلْفَ سَنَةٍ إِلاَّ خَمْسینَ عاماً فَأَخَذَهُمُ الطُّوفانُ وَ هُمْ ظالِمُون‏ فَأَنْجَیْناهُ وَ أَصْحابَ السَّفینَةِ وَ جَعَلْناها آیَةً لِلْعالَمین»؛‏[1] و همانا نوح را به سوى قومش فرستادیم، پس در میان آنها نهصد و پنجاه سال درنگ نمود (اما جز اندکى به او ایمان نیاوردند)، پس آنها را طوفان(آب) فرا گرفت، در حالى‌که ستم‌کار بودند.
قوم نوح با گناه خود، مقدمات طوفان بزرگ و نجات مؤمنان را فراهم کردند، اما اینگونه نبود که آنان مجریان فرمان الهی باشند.

[1]. عنکبوت، 14.