اگر بدون اطلاع از گناه خود ارضایی مرتکب این عمل شود، مرتکب گناه شده است؟
پرسش
اگر کسی از گناه بودن خود ارضایی بی خبر بوده اما مرتکب این عمل شده، چه حکمی دارد؟ آیا گناه کرده است؟
پاسخ اجمالی

همان طور که اکنون به لطف خداوند متوجه شده اید، خود ارضایی یکی از گناهان کبیره است، زیرا روایات بسیار زیادی داریم که این عمل را حرام می دانند؛ از جمله کسی از امام صادق (ع) حکم خود ارضایی را پرسید حضرت فرمود این کار در حکم زنا می باشد و حرام است.

خود ارضایی مخصوص پسران نیست بلکه گاهی دختران نیز به این بلا گرفتار می شوند. و طبق نظر همه مراجع،خود ارضایی دختران نیز حرام است. [1]

این عمل ضررهای زیادی دارد از جمله برای دختران ممکن است به پرده ی بکارت آنها آسیب برسد و باعث عفو نت هایی شود و همچنین در ضعف چشم و گوش و اعصاب و بر هم ریختن وضع عمومی بدن تأثیر دارد . [2]

می دانید که در این روزگار ندانستن برخی از احکام، توجیه مناسبی برای انسان نمی تواند باشد. انواع کتاب ها، سایت ها،و دیگر مراجع پاسخگو، توجیهی برای ندانستن باقی نمی گذارد. اما در هر حال،اکنون که به الحمد لله به گناه این عمل پی برده اید و موفق به توبه شده اید، امید است که اگر گناهی برای این عمل، برای شما ثبت شده است بخشیده شود زیرا خداوند بسیار مهربان و بخشنده است.