حکم درآمد ناشی از همکاری با دشمنان اسلام و ایران در جنگ نرم چیست؟
پرسش
چند تن از دوستان ما، با شبکه ضد اسلامی و ایرانی همکاری می کنند و من نمی دانم حکم این همکاری با دشمنان ایران در جنگ نرم چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) در خصوص سؤال مذکور به این شرح است:

همکاری با دشمنان اسلام ،علیه اسلام به هر شکل حرام و اکتساب مال از این طریق نامشروع است و اموال به دست آمده همگی حرام است و باید با اجازه ولی فقیه مصرف شود.

همکاری با دشمنان ایران علیه ایران اسلامی حرام است و اموال به دست آمده از این طریق حرام می باشد و تصرف در آن فقط با اذن ولی فقیه امکان دارد.

برای آگاهی بیشتر به نمایه های زیر مراجعه شود:

1. نمایه: آشنایی با مؤمنین واقعی، سؤال شماره 802 (سایت: 863).

2. نمایه: رفتار مسلمانان با غیر مسلمانان، سؤال شماره 1644 (سایت: 1854).

3. نمایه: اعتقاد به ولایت فقیه، سؤال شماره 5957 (سایت: 6460).

4. نمایه: راه های مقابله با جنگ روانی، سؤال شماره 6891 (سایت: 7131).

5. نمایه: شغل های حرام، سؤال شماره 519 (سایت: 566).