آیا نزدیکی کردن (جماع) با زن بودایی که خود راضی به این کار است حرام است یا خیر؟
پرسش
آیا نزدیکی کردن (جماع) با زن بودایی که خود راضی به این کار است حرام است یا خیر؟ لطفا واضح و روشن پاسخ دهید من از اصطلاحات فقهی چیزی نمی دانم.
پاسخ اجمالی

کاربر محترم؛

از نظر اسلام  از سویی ارتباط جنسی با هر زنی فقط و فقط از راه ازدواج ممکن است و از سویی دیگر ازدواج مرد مسلمان با زنانی که نه از اهل کتاب هستند و نه مسلمان، جایز نیست. اهل کتاب ادیانی مثل مسیحیت و یهودیت و طبق برخی از دیدگاه ها صابئین و زرتشت را شامل می شود

بنابراین داشتن ارتباط جنسی با زن فوق الذکر در صورتی ممکن است که زن گفته شده یا مسلمان شود یا یکی از ادیان اهل کتاب را بپذیرد.

گفتنی است اگر این زن به یکی از ادیان اهل کتاب ایمان بیاورد، اگرچه طبق نظر برخی از فقها نمی توان با او ازدواج دائم کرد، اما می توان در قالب عقد موقت با او ازدواج کرد و با او ارتباط جنسی داشت.

برای آگاهی به نمایه های ذیل مراجعه نمائید:

1. نمایه: ازدواج با مسیحیان، سؤال شماره 826 (سایت: 885).

2. نمایه: ازدواج با زنان غیر مسلمان، سؤال شماره 842 (سایت: 913).

3. نمایه: ارتباط جنسی با زنان مسیحی بدون صیغه، سؤال شماره 3695 (سایت: 3937) .