در کلام امیرالمومنین بارها از اهمیت اظهار محبت به همسر صحبت شده است...خود حضرت با چه کارهایی به حضرت زهرا(س) اظهار محبت می کردند؟
پرسش
در کلام امیرالمومنین بارها از اهمیت اظهار محبت به همسر صحبت شده است...خود حضرت با چه کارهایی به حضرت زهرا(س) اظهار محبت می کردند؟
پاسخ اجمالی

کاربر گرامی؛

با عرض پوزش از تأخیر در پاسخ‌گویی به جهت پرسش‌های فراوان از سوی کاربران.

باسمه تعالی

در مورد پرسش شما باید گفت؛ نباید انتظار داشت که جزئیات زندگی خصوصی آن‌حضرات گزارش شده باشد، اما همین قدر بس که امام در فراق همسرشان فرمودند: «اما حزنی فسرمد و اما لیلی فمسهد». و چنین سخنی جز از همسری عاشق بر زبان نمی‌آید که زندگی آکنده از محبتی طرفینی داشتند.

لینک های مرتبط:

( حضرت علی(ع) و سکوت ) 1351.

( همسران امام علی(ع) ) 4963.

( شیعه و نسبت خشمگین شدن فاطمه (س) بر علی (ع) ) 13297.