در ابتدای دوران بلوغ عمل استبرا را ناقص انجام می دادم. اما اکنون روش صحیح آن را یافتم. حال حکم نمازهای خوانده شده در آن دوران چیست؟
پرسش
من در ابتدای دوران بلوغ عمل استبرا را ناقص انجام می دادم و فکر می کردم که درست انجام می دهم اما پس از مدت کمی که نمی دانم چقدر است روش صحیح آنرا دریافتم . حال حکم نماز هایی که در آن مدت اندک خواندم چیست؟ چون ممکن بود گاهی اوقات بعد از دستشویی از بدنم بول خارج شود ...؟
پاسخ اجمالی

پاسخ های دریافتی این سؤال از دفاتر مراجع معظم تقلید به شرح زیر است:

دفتر حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مد ظله العالی):

صحیح است.

دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):

در فرض عدم استبراء چنانچه علم بخروج رطوبت مشتبه ندارید قضاء نماز لازم نیست.

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

این نمازها محکوم به صحت است.