کد سایت fa64218 کد بایگانی 78769 نمایه دعای «اعظم مولود نامه»
طبقه بندی موضوعی دعا
اصطلاحات اسم اعظم
گروه بندی اصطلاحات اصطلاحات عرفانی
خلاصه پرسش
آیا «دعای اعظم مولود نامه» که در میان مردم مرسوم است، دارای سند معتبر است؟ و آیا خواندن آن اشکال دارد؟
پرسش
آیا «دعای اعظم مولود نامه» که در میان مردم مرسوم است و در ماه رمضان خوانده می‌شود، دارای سند معتبر است؟
پاسخ اجمالی

در برخی سایت‌ها دعایی به نام «دعای اعظم مولود‌نامه» با برخی تفاوت‌‌ها مطرح شده و نیز خواصی برای آن برشمرده شده است:

«اللّهمَّ ارزقنا اَمِنَ المصطفی ایمانَ المصطفی اخلاصَ اسلامَ المصطفی اللهم ارزقنا بَرَکـَةِ المصطفی اَنبیاء المصطفی بَصیرَةَ المصطفی حُجَّةِ المصطفی اللهم ارزقنا سرَّ المصطفی توکَّلِ المصطفی اللهم ارزقنا ثوابَ المصطفی صراطَ المصطفی اللهم ارزقنا حیاءَ المصطفی حِلمَ المصطفی اللهم ارزقنا دُعاءَ المصطفی دینَ المصطفی دیاسَةَ المصطفی رأفَةَ المصطفی اللهم ارزقنا زُهدَ المصطفی زینَةَ المصطفی زیارَةَ المصطفی سَعادَةَ المصطفی صَبرَةَ المصطفی سَخاوةَ المصطفی اللهم ارزقنا شَریعَةَ المصطفی شَهادَةَ المصطفی اللهم ارزقنا صَوتَ المصطفی صُحبَةَ المصطفی ضِیاءَ المصطفی جَمالَ المصطفی اللهم ارزقنا طَلَعَةَ المصطفی طَهارَةَ المصطفی طاهِرَ المصطفی اللهم ارزقنا عِشرَةَ المصطفی عِبادَةَ المصطفی عِنایَةَ المصطفی اللهم ارزقنا غیاثَ المصطفی غِیرَةَ المصطفی غُربَة المصطفی اللهم ارزقنا فَلاحَ المصطفی فَراتِحَةَ المصطفی لطف المصطفی اللهم ارزقنا کَلامَ المصطفی اَکرَمَ المصطفی لَذَّةِ المصطفی لِقاءِ المصطفی آمالِ المصطفی اللهم ارزقنا مَحَبَّةِ المصطفی هِذَّ المصطفی اللهم ارزقنا نِهایَةَ المصطفی نِظافَةَ المصطفی اللهم ارزقنا وَدَعَ المصطفی و صلِّ المصطفی وَلایَةَ المصطفی اللهم ارزقنا حَبیبَةَ المصطفی هِمَّةَ المصطفی هِدایَةَ المصطفی اللهم ارزقنا یمینَ المصطفی یَسارَ المصطفی جُنَوبَ المصطفی و سَلَّمَ تسلیماً کثیراً «و اِن یکادُ الَّذین کَفَروا لَیُزلِقونَکَ بابصارهم لمّا سمعوا الذِّکرَ و یقولونَ انَّهُ لمجنون و ما هوَ الّا ذکرٌ للعالمین» فالله خیرٌ حافظاً و هوَ اَرحمُ الرّاحمین».

در ارتباط با این دعا باید گفت؛ با جست‌وجویی که داشتیم در منابع قابل استناد روایی، چنین دعایی را نیافتیم و بخش‌هایی از آن نیز یا منطبق بر ادبیات عرب نبوده و یا باید با توجیه، معنای درستی برای آن در نظر گرفت.

البته درخواست بسیاری از آنچه در این دعا خواسته شده، درخواستی صحیح و خداپسندانه است.

به هر حال بهتر است برای مناجات با خدا از دعاهایی استفاده شود که یا دارای سند بوده و یا تمام مفاد آن منطبق بر آموزه‌های دینی باشد.