سرکشیدن به منازل مردم و نگاه کردن به بانوانی که بدون پوشش هستند چه حکمی دارد؟
پرسش
اگر خانمی را به صورت پنهانی و بی حجاب در خانه اش دیده باشیم، حق الناس حساب می شود؟ چگونه باید آن را جبران کرد؟
پاسخ اجمالی

اگر دیدن شما به صورت عمدی بوده باشد، کار حرام و گناه مرتکب شده اید؛ زیرا خانه مسلمانان محترم است و ورود به خانه افراد بدون اذن صاحب آنان، سرکشیدن به خانه غیر، از بالاى بام یا شکاف دیوار یا روزنه در، جایز نیست. [1]

تنها راه جبران شما به این صورت است که توبه واقعی کرده و از درگاه الاهی طلب بخشش و آمرزش برای خود و آنان کنید و تصمیم بگیرید دیگر این گناه را انجام ندهید.

برای آگاهی بیشتر نمایه های زیر را مطالعه کنید:

1. حکم نگاه کردن به زن نامحرم؛ سؤال 1071 (سایت: 2329) .

2. احکام نگاه کردن؛ سؤال 2849 (سایت: 3111) .

3. توبه از گناه و محبوب خداشدن؛ 3704 (سایت: 3955) .

[1] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج 2، ص 875.