آیا دوش گرفتن بعد از وضو، مبطل وضو است؟
پرسش
اگر بعد از وضو گرفتن دوش بگیرم، آیا وضوی من باطل خواهد شد؟
پاسخ اجمالی

دوش گرفتن بعد از وضو اشکال نداشته و وضو را باطل نمی کند.

و فقط وقتی که در حال وضو گرفتن هستید، باید در هنگام مسح سر و پاها، جاى مسح باید خشک باشد و اگر به قدرى تر باشد که رطوبت کف دست به آن اثر نکند مسح باطل است، ولى اگر ترى آن به قدرى کم باشد که رطوبتى که بعد از مسح در آن دیده مى‏شود بگویند فقط از ترى کف دست است اشکال ندارد.[1] و این حکم برای قبل از مسح اعضای وضو بوده و ربطی به بعد از وضو ندارد؛ پس، اگر بعد از اتمام وضو دوش بگیرید، وضویتان باطل نیست.

[1] توضیح المسائل (المحشی للامام الخمینی)، ج 1، ص 158، ذیل م 256.