نگاه کردن بانوان به بدن یکدیگر در استخر و... چه حکمی دارد؟
پرسش
آیا نگاه کردن و دیدن بدن خانم های بدون لباس در استخر و... برای خانم ها گناه و حرام است؟ (مقلد حضرت آیة الله العظمی خامنه ای)
پاسخ اجمالی

فتوای حضرت آیة الله العظمی خامنه‌ای دراین باره همان فتوای حضرت امام خمینی است، که در زیر بیان می‌شود:‌

نگاه کردن به عورت دیگرى حرام است، اگر چه از پشت شیشه یا در آیینه یا آب صاف و مانند اینها باشد... ولى زن و شوهر مى‏توانند به تمام بدن یکدیگر نگاه کنند.[1] و نگاه کردن زن هم به بدن زن دیگر با قصد لذّت حرام است.[2]

پس، نگاه کردن به خانم های بدون لباس در غیر عورت و بدون قصد لذت اشکال ندارد.

حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته):

نگاه کردن زنان به یکدیگر، به غیر از عورت (آلت تناسلی و مخرج) و بدون لذت جنسی جایز است.

لینک به سایت استفتائات

[1]. امام خمینی، توضیح المسائل (محشّی)، گردآورنده: بنی‌هاشمی خمینی، سید محمدحسین، ج 2، ص 489، م 2436، دفتر انتشارات اسلامی، قم، چاپ هشتم، 1424ق.

[2]. همان، ص 490، م 2438.