کد سایت fa16912 کد بایگانی 17248 نمایه سوره های قرآن به نام پیامبران
طبقه بندی موضوعی تفسیر
خلاصه پرسش
چند سوره از سوره های قرآن کریم به نام های مبارک پیامبران الاهی است؟
پرسش
چند سوره از سوره های قرآن کریم به نام های مبارک پیامبران الاهی است؟
پاسخ اجمالی

شش سوره در قرآن کریم به نام های پیامبران آمده که عبارت اند از: نوح، ابراهیم، یونس، یوسف، هود و محمّد.

البته، مفسران با توجه به روایات، معتقدند که برخی از سوره های قرآن؛ مانند طه،[1] یس،[2] مدثر،[3] مزمل،[4] اشاره به شخص پیامبر (ص) دارد. بنابر این سوره های طه، یس و... نیز به نوعی می توانند جزو سوره هایی باشند که به نام های مبارک پیامبران الاهی هستند.

این پرسش پاسخ تفصیلی ندارد.

[1]. مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 13، ص 157، دارالکتب الاسلامیة، تهران، 1374 ش.

[2]. همان، ج 18، ص 315.

[3]. حسینی همدانی، محمد حسین، انوار درخشان، ج 17، ص 174، لطفی، تهران، 1404 ق.

[4].  همان، ج 17، ص 149.