سرمایه گذاری در شرکت های خارجی و دریافت سود از آن، که در زمینه استخراج نفت، معدن و ساختمان سازی فعالیت دارند، چه حکمی دارد؟
پرسش
من در یک شرکت خارجی (انگلیسی) سرمایه گذاری کردم؛ فعالیت های آن در زمینه استخراج نفت معدن و ساختمان سازی است؛ سودی هم که به سال می دهد حدود 60 درصد است؛ فعالیت های این شرکت تأیید شده است (در سایت های آمار جهانی). آیا این سرمایه گذاری اشکال دارد؟
پاسخ اجمالی

پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:

اگر فعالیت های آن شرکت از نظر قانون کشوری که در آن مشغول فعالیت است، قانونی و از نظر موازین فقه اسلامی مشروع است و ضرری برای کشور های اسلامی ندارد، سرمایه گذاری در آن و دریافت سود بلامانع است.