کد سایت fa26273 کد بایگانی 31400 نمایه نامه‌های رد و بدل شده میان عمر و یزدگرد سوم
طبقه بندی موضوعی تاریخ
اصطلاحات عمر بن خطاب
گروه بندی اصطلاحات شخصیت‌ها
خلاصه پرسش
آیا نامه‌های رد و بدل شده میان عمر و یزدگرد سوم که امروزه در اینترنت و ماهواره تبلیغ زیادی بر آن می‌شود، سند تاریخی معتبری دارد؟
پرسش
آیا نامه‌های رد و بدل شده میان عمر و یزدگرد سوم که امروزه در اینترنت و ماهواره تبلیغ زیادی بر آن می‌شود، سند تاریخی معتبری دارد؟
پاسخ اجمالی

نامه‌های رد و بدل شده میان خلیفه دوم و یزدگرد سوم، در کتاب‌های تاریخی ذکر نشده است. علاوه بر آن اشکالات محتوایی زیادی نیز در مورد آن قابل طرح است. منتشر کنندگان این نامه، ادعا می‌کنند که نسخه اصلی این نامه در یکی از موزه‌های اروپا نگه‌داری می‌شود. بنابر این طبیعی است که ما نمی‌توانیم در مورد اثبات وجود چنین نامه‌ای، همچنین اثبات صحت انتساب آن به عمر و یزدگرد سوم، اظهار نظری داشته باشیم. این از موضوعاتی است که مدعیان آن باید بدان بپردازند.