کد سایت fa28479 کد بایگانی 34242 نمایه ارتباط میان قرآن و فیزیک و شیمی و زیست
طبقه بندی موضوعی تفسیر
خلاصه پرسش
چرا با وجود استدلالات قرآنی جالب برای پدیده‌های علمی و ارتباط میان قرآن و فیزیک و شیمی و زیست هیچ مطلبی در سایت شما وجود ندارد؟
پرسش
چرا با وجود استدلالات قرآنی جالب برای پدیده‌های علمی و ارتباط میان قرآن و فیزیک و شیمی و زیست هیچ مطلبی در سایت شما وجود ندارد؟
پاسخ اجمالی

1. سیاست سایت اسلام کوئست، پاسخ به پرسش‌هایی است که از جانب کاربران مطرح می‌شود؛ لذا اگر مطالبی در سایت وجود ندارد از آن‌رو است که مورد سؤال کاربران نبوده است.
2. اگرچه در برخی موارد به تحلیل پرسش‌هایی از این دست نیز پرداخته‌ایم، اما تا ارتباط آیه‌ای از قرآن با سرفصلی از علوم جدید برای ما ثابت نشود، با قطعیت در مورد آن ابراز نظر نخواهیم کرد؛ زیرا اثبات یا عدم اثبات چنین ارتباط‌هایی تأثیری بر حقانیت قرآن نخواهد داشت.
3. به اعتقاد ما، این کتاب آسمانی متکفل برنامه‌ها و علومی است که در سعادت بشر به سوی تکامل معنوی تأثیرگذارند، نه تبیین علوم بشری، اگر چه در برخی موارد به تناسب به این نوع از علوم نیز نیم نگاهی داشته است.