آیا این سخن اهل تسنن که می‌گویند اهل بیت(ع) سنی هستند، صحیح است؟
پرسش
اهل تسنن می‌گویند اهل بیت سنی هستند؟
پاسخ اجمالی
ما شیعیان هم معتقدیم اهل بیت(ع) از اهل سنت بوده؛ یعنی به سنت پیامبر اسلام(ص) عمل می‌کردند، و ما نیز تلاش داریم به سنت واقعی پیامبر اسلام(ص) که از طریق پیشوایان معصوم(ع) به ما رسیده است عمل کنیم، اما اگر مراد از سنی بودن اهل بیت(ع) بدان معنا است که آنان خلافت بلافصل امیرالمؤمنین(ع) را نپذیرفته و یا آن‌که معتقدند آنانی که در «جمل» و «صفین» به نبرد با اهل بیت پرداختند، نیز راهشان بر حق و صواب بوده و وارد بهشت می‌­شوند! و ...، مطمئن باشید که اهل بیت(ع) چنین اعتقادی نداشتند، و به این معنا اهل سنت نبودند.