آیا می‌توان نوافل را در حین کار کردن خواند؟
پرسش
آیا می‌توان نوافل را در حین کار کردن خواند؟
پاسخ اجمالی
مبطلاتی که برای نماز شمرده می‌شود، هم نماز واجب را باطل مى‌کند و هم نماز مستحبّى را، مگر رو گرداندن از قبله در نماز نافله که در حال راه رفتن (سواره یا پیاده)،[و یا در سایر حالات] خوانده مى‌شود. و در غیر نافله، احتیاط واجب آن است که نماز را باطل مى‌کند.[1]
پس در حال کار کردن هم، چنانچه مُبطلی (مانند سخن گفتن) را انجام ندهد، نماز نافله او صحیح است. البته چنانچه این امر مزاحم کار وی و حقوق دیگران می‌شود باید ترک شود.

[1]. امام خمینى، سید روح اللّٰه، تحریر الوسیلة، مترجم: اسلامى، على، ج‌1، ص 343، دفتر انتشارات اسلامى، قم، 21، 1425 ه‍ ق.