کد سایت fa5125 کد بایگانی 4603 نمایه معرفی کتاب در باره حج و عمره از نگاه اهل بیت و شیعه
طبقه بندی موضوعی بیشتر بدانیم
خلاصه پرسش
کتابی را معرفی کنید که نحوه انجام اعمال حج و عمره را مطابق با دستورات اهل البیت بیان کرده باشد.
پرسش
از کجا می توانم کتابی مطابق با رهنمون اهل البیت در باره نحوه حج و عمره کردن را پیدا کنم؟
پاسخ اجمالی

کتابهایی که تحت عنوان مناسک حج توسط مراجع معظم تقلید شیعه نگاشته شده است همگی بر گرفته از آیات قرآن و روایات پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت طاهرین (ع) است .براین اساس شما با تهیه کتاب منسک حج مرجع تقلید خود می توانید به خوبی با روش صحیح انجام اعمال حج و عمره که همان روش اهل بیت (ع) است آشنا شوید. خوشبختانه معاونت امور روحانیون نمایندگی ولی فقیه در سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران کتاب مناسک حج کاملی تهیه و منتشر نموده که حاوی نظرات اکثر مراجع تقلید است. شما می توانید با تهیه آن با نحوه انجام اعمال حج و عمره مطابق با دستورات اهل البیت آشنا شوید .

در باره سیره عملی اخلاقی و عرفانی ائمه (ع) در کتاب های زیادی نوشته شده است که از آن میان می توان به کتاب های "صهبای حج " و "جرعه ای از صهبای حج" نوشته آیت ا...جوادی آملی ، نشر مشعر، اشاره کرد.