شخصی در میان افرادی که در حال رقص هستند آواز می خواند، آیا آواز او جزء مصادیق غنا محسوب می شود؟
پرسش
شخصی در میان افرادی که در حال رقص هستند آواز می خواند، آیا آواز او جزء مصادیق غنا محسوب می شود؟ (مرجع: آیت الله خامنه ای).
پاسخ اجمالی

غنا عبارت است: از صداى انسان در صورتى که با ترجیع و طرب همراه بوده و مناسب مجالس لهو و گناه باشد که خواندن به این صورت و گوش دادن به آن حرام است. [1]

طبق این تعریف از غنا، سؤال مورد نظر شما از مصادیق غنا محسوب می شود.

برای آگاهی بیشتر می توانید پاسخ های   3553 (سایت: 3807) ، 3410 (سایت: 3659) و 1645 (سایت: 2161) را مطالعه فرمایید.

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج‏2، ص: 963- 964. (بخش استفتائات از مقام معظم رهبری).