آیا انسان می تواند با دختری که زنش از شوهر دیگر داشت ازدواج کند؟
پرسش
آیا کسی می تواند با دختری که زنش از شوهر دیگر داشت ازدواج کند؟
پاسخ اجمالی

اگر زنى را عقد کند و با او نزدیکى نماید، دختر و نوه دخترى و پسرى آن زن هر چه پایین روند، چه در وقت عقد باشند یا بعداً به دنیا بیایند، به آن مرد مَحْرَم مى‏شوند.

اگر با زنى که براى خود عقد کرده نزدیکى هم نکرده باشد، تا وقتى که آن زن در عقد اوست نمى‏تواند با دختر او  ازدواج کند. [1]

نمایه مرتبط:

محرمیت مرد با دختران زن در ازدواج موقت، 1154 (سایت: 1184) .

[1] توضیح المسائل (المحشى للإمام الخمینی)، ج ‏2، ص 464، م 2386 و 2387 .