معنای اطاعت از ولی فقیه چیست؟
پرسش
معنای اطاعت از ولی فقیه چیست؟
پاسخ اجمالی

پاسخ آیت الله هادوی تهرانی به این شرح است:

اگر فقیه عادل دارای کفایت، حکمی را با شرایط آن صادر کند، بر همگان حتی سایر فقهای عادل با کفایت و حتی خود شخص این فقیه، عمل به آن حکم لازم است و این امر همان اطاعت از ولی فقیه است.

به دیگر سخن، پیروی عملی از دستورات ولایی ولی فقیه، اطاعت از وی محسوب می شود و این امر اختصاص به مقلدین او ندارد؛ بلکه هر کس وی را فقیه عادل با کفایت می داند، باید از اوامر و نواهی او پیروی کند و بر طبق آن عمل نماید ولو به لحاظ نظری موافق وی نباشد.