چرا خداوند عالم خود را به الله (الف و لام و لام و ه) معرفی کرده؟؟ چرا به اسم دیگری نیست؟
پرسش
چرا خداوند عالم خود را به الله (الف و لام و لام و ه) معرفی کرده؟؟ چرا به اسم دیگری نیست؟ و در القرآن خدا خود را به اسم الله به پیامبران خود معرفی کرده؟؟ در حالی که در منابع دیگر غیر از قرآن خدا به اسم دیگری خود را معرفی کرده الصَدّای به حضرت ابراهیم و یهوه / الاهم به حضرت موسی؟
پاسخ اجمالی

این نام (الله) بر واجب الوجود من جمیع الجهات که هستی محض است و تمام کمالات را بالفعل دارد، اطلاق می شود. برای اشاره به این چنین موجودی در هر لغت و زبانی، لفظ و کلمه خاصی وضع شده است. در زبان عربی لفظ جلاله "الله" اسم خاص و جامع ترین نام ها برای خدا است که جز بر خدا اطلاق نمى‏شود.   در زبان فارسی از چنین موجود با چنین صفاتی به "خدا" تعبیر می شود. در سایر زبان ها نیز واژه های دیگر به کار گرفته می شود.

نمایه مرتبط:

معنای کلمه الله، 2535 (سایت: 2672) .